Event Calendar
Prev MonthPrev Month Next MonthNext Month
NW Supplier Diversity Summit
Tuesday, March 22, 2022, 9:00 AM - 3:00 PM PST
Category: Business Development

WHENTuesday, March 22, 2022

9:00AM - 3:00PM (PT)

WHERE: Greater Tacoma Convention Center
1500 Commerce Street
Tacoma, WA 98402

COST:  The fee to attend is just $25 per person, thanks to the generous support from The Boeing Company

  

Boeing is proud to support the inaugural Northwest Supplier Diversity Summit! Boeing continues to seek out and provide maximum opportunities to small and diverse businesses, as they are a vital part of maintaining our competitiveness in the global marketplace.

The Supplier Diversity Summit will showcase the northwest’s robust and diverse supplier network – including small, women-owned, and minority-owned businesses – to major aerospace customers.

During this one-day event, attendees will hear directly from Boeing, Tier 1 suppliers, and government contractors about supply chain opportunities for small and diverse businesses in the aerospace industry.  Afternoon business to business meetings will create new connections between customers and diverse aerospace businesses.  

This event is a new partnership between the Aerospace Futures Alliance, the Northwest Minority Supplier Development Council, and the Pacific Northwest Defense Coalition.

PROGRAM 

8:15AM

Doors Open for Networking

9:00AM

 

(5 min) 

Welcome & Vision Setting 

Emily Wittman

President & CEO – AFA / WSSC 

9:05AM

 

(35 min)

Keynote - Boeing Defense & Commercial Outlook 

Eric Cissell

Senior Director - Supply Chain Operations Functional Excellence & Sub-tier Management

Boeing 

Matthew Kosmal

Regional Director of Market Analysis

Boeing Commercial Airplanes 

9:40AM

 

(45 min)

Social Impact Panel 

Fernando Martinez (Moderator)

President & CEO – NW Mountain Minority Supplier Development Council 

Camille Geiger

Senior Manager, Small / Diverse Business and Strategic Alliances - Boeing 

Venus Rekow

Chief Behavioral Strategist

Neuralshifts 

Dicran “D” Arnold

Area Vice President – Business Development Global Enterprise Sales

World Wide Technologies, Inc.

10:25AM

BREAK (15 min)

10:40AM

 

(45 min)

Government Procurement Panel 

Denise Ryser (Moderator)

Director, Market Development – PNDC 

Trena Payton   

Counselor - Procurement Technical Assistance Center    

Joe Smetak

Business Opportunity Specialist – U.S. Small Business Administration 

Joe Fletcher

Technology & College Relations

Control Dynamics 

11:25 AM

Emily Wittman  

11:30AM

BREAK (20 min) – lunch buffet

11:45 AM

 

(45 min)

Tier 1 Panel 

Eric Cissell (moderator)

Director of Supplier Management & Procurement

Boeing 

Elisabeth Shipman

Sr. Supervisor, Strategic Sourcing | Lavatories

Collins Aerospace 

Dicran “D” Arnold

Area Vice President – Business Development Global Enterprise Sales

World Wide Technologies, Inc.  

Nancy Papineau

President

Dualos, LLC 

12:30PM

 

(10 min)

Closing Remarks / B2B Send-off 

Emily Wittman, President & CEO

AFA / WSSC 

12:40 PM –

3:00 PM

B2B Meetings / Networking

3:00PM

(60 min)

Event Ends  

FEATURING...KEYNOTE SPEAKER

 

COVID Policy: we will follow the facility and county guidelines at the time of the event. Currently masks are required when not actively eating or drinking.